O nama

Dječji vrtić Bambi u Novom Marofu , Zagorska ulica 71, otvoren je 2006. godine, te je u početku imao jednu odgojnu skupinu od 20-ero djece.

S vremenom se naš vrtić širio i danas u centralnom objektu u Novom Marofu postoje četiri odgojne skupine.

Uz centralni objekt u Novom Marofu, 2011. godine otvara se i područni objekt u Sračincu , Dravska 40, a time se vrtić širi za još tri skupine.

S početkom veljače 2016. godine, Vrtić dobija još jednu Podružnicu - u Ivancu. Podružnica u Ivancu (Rudarska 1a) je novosagrađeni objekt, uređen i opremljen za četiri odgojno-obrazovne skupine. U lipnju 2018. proširujemo djelatnost i na Podružnicu u Petrijancu (V. Nazora 40 a).  Danas se naš vrtić sastoji od četiri objekta koji djeluju u novom Marofu, Sračincu, Ivancu i Petrijancu. 

Osim redovnog desetsatnog programa provodimo i programe ranog učenja engleskog jezika, kraći program dramskog odgoja s djecom predškolske dobi, kraćeg programa folklora, te odgojno-obrazovni rad s djecom od godine dana prije polaska u školu do polaska u školu, za koje smo dobili suglasnost od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Kao dječji vrtić težimo prednosti međusobnog druženja djece različite dobi i različitih sposobnosti koja doprinosi emocionalnoj i socijalnoj komponenti razvoja djece.

Na taj način pristupamo osmišljavanju i ostvarivanju cjelokupnog odgojno obrazovnog konteksta, osiguravamo poticajno okruženje za učenje djetetu na zanimljiv način, polazeći od stvarnih potreba djeteta i njegove osobnosti, u stalnoj dinamičnoj interakciji s obitelji i okruženjem.

Najvažnije od svega je naglasiti da nam je cilj uvažavati sve dječje potrebe, kako intelektualne, tako emocionalne i fizičke, da se u našem vrtiću svako dijete, a također i roditelji osjećaju dobrodošlo, te svaki dan boravka u vrtiću dočekuju s veseljem i da nas se s radošću sjećaju dugo i nakon polaska u školu.