Dječji vrtić Bambi

Dobro došli

Dječji vrtić Bambi

Dječji vrtić Bambi u Novom Marofu , Zagorska ulica 71, otvoren je 2006. godine, od strane osnivačice Edite Bunić te je u početku imao jednu odgojnu skupinu od 20-ero djece.
S vremenom se naš vrtić širio i danas u centralnom objektu u Novom Marofu postoji pet odgojnih skupina.

Uz centralni objekt u Novom Marofu, 2011. godine otvara se i područni objekt u Sračincu , Dravska 40, u kojem postoji 7 odgojno-obrazovnih skupina ,2016. godine u Ivancu, Rudarska 1 a, sa 4 odgojno-obrazovne skupine, te 2018. godine u Petrijancu, Vladimira Nazora 40 a gdje trenutno radimo u 6 odgojno-obrazovnih skupina.

Osim redovnog desetsatnog programa provodimo i programe ranog učenja engleskog jezika, kraći program dramskog odgoja s djecom predškolske dobi, kraći program folklora, te odgojno-obrazovni rad s djecom od godine dana prije polaska u školu do polaska u školu, za koje smo dobili suglasnost od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
Kao dječji vrtić težimo prednosti međusobnog druženja djece različite dobi i različitih sposobnosti koja doprinosi emocionalnoj i socijalnoj komponenti razvoja djece.
Na taj način pristupamo osmišljavanju i ostvarivanju cjelokupnog odgojno obrazovnog konteksta, osiguravamo poticajno okruženje za učenje djetetu na zanimljiv način, polazeći od stvarnih potreba djeteta i njegove osobnosti, u stalnoj dinamičnoj interakciji s obitelji i okruženjem.
Najvažnije od svega je naglasiti da nam je cilj uvažavati sve dječje potrebe, kako intelektualne, tako emocionalne i fizičke, da se u našem vrtiću svako dijete, a također i roditelji osjećaju dobrodošlo, te svaki dan boravka u vrtiću dočekuju s veseljem i da nas se s radošću sjećaju dugo i nakon polaska u školu.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici.